21.7.11

Culorile lumanarilor Feng Shui si importanta lor

In arta Feng Shui, exista cateva lumanari extrem de importante.

O lumanare Feng Shui galbena simbolizeaza pamantul si este folosita pentru a crea, pastra sau reface armonia si uniunea intr-o relatie personala. O lumanare galbena in dormitor stabilizeaza energiile si aduce un aer nou in cuplu, fiind benefica in toate aspectele legate de "dansul in doi".

Lumanarea rosie, o alta lumanare importanta pentru viata noastra, reprezinta elementul foc si este pretuita pentru a ne creste faima si reputatia pe partea profesionala.

Lumanarea Feng Shui alba cuprinde mai multe simboluri, unul dintre ele avand legatura cu prietenii, profesorii sau mentorii si telurile personale. Alt simbol al lumanarii albe ar fi un lac, care inseamna bucurie, fericire, copii si creativitate.

Muntele, adica intelepciunea si pacea, este reprezentat printr-o lumanare portocalie. Aceeasi lumanare reprezinta, totodata, si soarele, care inseamna bogatie, avere, crestere in general. Lumanarea portocalie mai are o reprezentare: apa, care ajuta la imbunatatirea carierei si a vietii profesionale in tot ansamblul ei.

Lumanarea Feng Shui de culoare neagra are tot semnificatii la nivel profesional, fiind de mare ajutor in cazul construirii unor cariere sau dezvoltarii celor existente.

Sanatatea este simbolizata printr-o lumanare verde si prin elementul pamant, iar lumanarea maro aduce cu sine pace sufleteasca, acceptare si liniste interioara.

No comments:

Post a Comment