18.7.11

Cele 5 elemente in arta Feng Shui

Dupa cum va spuneam, cele 5 cinci elemente din arta Feng Shui sunt: apa, lemn, foc, pamant si metal. Fiecare dintre acestea sunt reprezentate de culori diferite pentru a crea armonie.

Pe acest blog veti afla importanta culorilor, formelor, aranjamentelor si suporturilor astfel incat sa alegeti produsul potrivit pentru decorarea casei si biroului.

Elementul apa, conform reprezentarii grafice Feng Shui, este sugerat cu ajutorul culorilor albastru si negru, precum si al tuturor variantelor acestora. De exemplu, turcoaz, gri, bleu etc.



Spectrul de culori Feng Shui pentru lemn indica culoarea verde si toate variantele acesteia. Lumanari verzui-maro, suporturi verzi sau plante verzi tot timpul anului sunt doar cateva posibilitati pentru a reprezenta lemnul in casa sau birou.



Pamantul este exprimat prin trei culori - portocaliu, galben si maron, iar metalul prin alb, argintiu, gri si auriu.




Focului ii sunt atribuite culorile: rosu, roz si castaniu.



Pe masura ce vom adauga informatii pe acest blog, veti afla din timp, inainte de lansarea noilor produse decorative Soap Mill, care lumanari, suporturi din ceramica si aranjamente sunt potrivite spatiului vostru de locuit sau de lucru si care este importanta acestora in dinamica vietii voastre.

No comments:

Post a Comment