10.6.11

Pe acest blog vei gasi...

... in curand pe acest blog vei gasi informatii si fotografii cu lumanari decorative 100% naturale pentru casa, birou sau evenimentul tau.

Retetele, modelele, culorile si aranjamentele vor fi unice in Romania.

Inedite si originale, aceste lumanari decorative, impreuna cu aranjamentele personalizate, iti vor infrumuseta casa, biroul sau evenimentul pe care il planifici. Mai mult decat atat, lumanarile 100% naturale pe care le vom realiza sunt prietenoase cu mediul inconjurator, fiind biodegradabile in totalitate, inclusiv fitilul. Acesta este realizat in intregime din bumbac netratat si fara fir metalic in interior.

Pentru casa, oferta va include lumanari naturale care ard peste 100 ore, fara sa emane fum si fara sa strice mirosul ambiental. Decoratiunile vor fi atent realizate astfel incat lumanarea in sine sa iti decoreze placut camera sau toaleta si sa creeze o atmosfera primitoare si frumoasa.

Pentru birou, lumanarile pot constitui pete de culoare naturale si vor contribui la relaxarea atat de necesara intr-un spatiu de lucru. Se vor incadra perfect in birouri clasice sau moderne, fiind surse de caldura si serenitate.

Lumanarile 100% naturale pentru evenimente si petreceri vor fi spectaculoase si potrivite oricarei tematici. Aranjamentele naturale cu lumanari pot infrumuseta o masa de nunta sau botez, dar pot surprinde si completa o lansare, o petrecere de firma sau un team building.

No comments:

Post a Comment