26.2.12

Modele de lumanari decorative 100% naturale

Dupa cum puteti vedea mai jos, primele trei lumanari decorative 100% naturale sunt astfel concepute incat sa respecte tehnica Feng Shui si sa imbine armonios mai multe elemente.

Primele doua lumanari sunt realizate din ceara de soia, o ceara de origine vegetala, realizata din ulei de soia, 100% naturala. Nu este derivat petrolier, asa cum este parafina, nu este cancerigena si nu emana compusi toxici la ardere. Este non-GMO, adica nu este obtinuta din organisme modificate genetic.

Lumanarile din ceara de soia au o durata de viata mai mare decat lumanarile realizate din parafina si sunt biodegradabile. In procesul de ardere nu emana substante chimice, nu cauzeaza dureri de cap, fiind curate si nepoluante.


Apa si metal. Ice Age, lumanare 100% naturala realizata din ceara de soia, cu ajutorul tehnicii de gheata. Poate fi parfumata sau neparfumata. Fitilul este 100% din bumbac, ecologic. Arde curat si nu scoate fum. Cand se topeste cativa centimetri, lumina se reflecta frumos si imprastie delicat raze in camera.

O lumanare alba cremoasa, laptoasa, cum este culoarea cerii de soia, stimuleaza creativitatea, reprezinta elementul metal si trebuie amplasata in vestul camerei.


Pamant + lemn. Yin&Yang, lumanare 100% naturala realizata din ceara de soia. Este neparfumata. Sunt doua lumanari independente, ca urmare pot fi aprinse in acelasi timp sau separat. Cea neagra nu este neagra in totalitate, doar un strat superior de aproximativ 0,5 cm. si apoi culoarea se atenueaza. Culoarea este data de carbune medicinal, care nu degaja niciun compus toxic la ardere. Fitilul este din bumbac 100% natural si contribuie la o ardere frumoasa, placuta.

Daca in living sau dormitor elementul principal este lemnul, atunci acesta va merge excelent cu elementele apa si foc. Lumanarea Yin&Yang, alba si neagra, este ideala pentru a restabili balansul energetic.


Pamant. Spark, lumanare 100% naturala realizata din ceara de albine de la stupina certificata bio/organic parfumata cu uleiuri esentiale, in pahar din sticla, decorat cu batoane de scortisoara.

Ceara de albine este un produs 100% bio/organic. Lumanarea din ceara de albine are o durata de viata de 5 ori mai mare decat o lumanare realizata din parafina si este biodegradabila. In procesul de ardere nu emana substante chimice, nu cauzeaza dureri de cap, fiind curata si nepoluanta.

Lumanarea contine uleiuri esentiale atent dozate astfel incat sa parfumeze discret incaperile, fara sa creeze disconfort olfactiv sau de alta natura. Fitilul este din bumbac 100% natural si contribuie la o ardere frumoasa, placuta.

Paharul este din sticla, pe exterior fiind decorat cu batoane de scortisoara. Prinderea se poate realiza cu organza, satin sau sfoara, lumanarea fiind astfel ideala atat pentru decoruri elegante, clasice, cat si pentru decoruri rustice.

O lumanare Feng Shui galbena (culoarea cerii de albine) simbolizeaza pamantul si este folosita pentru a crea, pastra sau reface armonia si uniunea intr-o relatie personala. O lumanare galbena in dormitor stabilizeaza energiile si aduce un aer nou in cuplu, fiind benefica in toate aspectele legate de "dansul in doi".

Accentele maro (batoanele de scortisoara) aduc cu sine pace sufleteasca, acceptare si liniste interioara.

No comments:

Post a Comment